Entitats i associacions de Sant Jaume de Llierca preparen activitats pel 2022

Comparteix-ho amb els teus amics:

Prop d’una quinzena de representants de diferents col·lectius i entitats han participat aquest dimarts a la reunió de valoració de les activitats realitzades enguany i presentació de les noves per l’any vinent.

L’objectiu de la reunió és coordinar les activitats proposades per les entitats i per l’ajuntament. Aquestes van presentar les activitats previstes per aquest 2022, on n’hi ha de consolidades com la Caminada de la Marató o la Festa de Santa Magdalena i altres novetats que estan treballant.

En el marc de la reunió es va presentar a Maria Vila, nova regidora de l’ajuntament de Sant Jaume de Llierca que serà l’enllaç entre les entitats i l’administració, i a Sergi Cunillé, el nou dinamitzador social del poble. També es va repassar l’activitat de 2019 i 2020, destacant la informació sobre les actuacions preses davant de la irrupció de la pandèmia de la COVID-19

La valoració de la reunió va ser molt positiva, destacant, en paraules de la regidora de cultura i educació, Lourdes Barris, “el gran esforç per fer noves i més activitats i durant més dies que mai, gràcies, especialment, a la feina i compromís de servei dels voluntaris i entitats del poble”.

Segons Maria Vila, regidora d’Entitats i Participació “amb aquesta trobada volem compartir interessos, reflexions i vivències entre les entitats i les associacions del poble, amb l’objectiu de crear línies i sinergies de treball pel futur”

Info: Ajunt. Sant Jaume de Llierca