Entra en funcionament una nova parada de bus a Sant Feliu de Pallerols

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els autobusos del Bus Transversal i de les línies que comuniquen el municipi amb Barcelona, Lloret de Mar, Amer, i Girona s’aturaran en una nova ubicació de la travessera de la C-63

A partir de demà, 1 de novembre, entrarà en funcionament una nova parada d’autobús a la travessera de la C-63 de Sant Feliu de Pallerols. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat els treballs per habilitar els dos nous punts de parada, un per cada sentit de la circulació. Els autobusos que s’hi aturaran pertanyen a les línies Olot -Barcelona, Olot-Lloret, Olot-Amer-Girona i el Bus Transversal de la Garrotxa. Així mateix, aquesta nova parada també funcionarà per a les rutes de transport escolar, a partir de dilluns vinent, 4 de novembre.

Les obres que s’han dut a terme han consistit en l’adaptació de la urbanització per millorar l’accessibilitat dels usuaris als autobusos amb un pressupost de 190.000 euros. La nova parada permet millorar les maniobres dels autobusos i, d’aquesta manera, la mobilitat i la seguretat viària en aquest entorn.