Entrades exhaurides als 3 espectacles familiars pels dies festius de Setmana Santa a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Entrades exhaurides als 3 espectacles familiars pels dies festius de Setmana Santa a Olot

“Andròmines”, “Libèl·lula” i “Les aventures del lleó vergonyós” són les 3 propostes familiars pel divendres, dissabte i diumenge sant a les 17 hores que han proposat DinàmiG i l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Olot per aquests dies festius. Totes elles es tracten d’espectacles fets per companyies del territori i s’han programat en el marc del projecte D’AQUÍ (cultura km. 0 a Olot) per oferir una programació d’oci de qualitat a la població local i, alhora, donar suport a les empreses culturals de la comarca en un moment complicat com a conseqüència de la pandèmia provocada per la Covid-19.

Els tres espectacles a càrrec de les companyies Samfaina de colors, Toti Toronell i El Pot Petit han exhaurit amb poques hores les prop de 500 entrades que es van posar a disposició del públic de forma gratuïta a través d’internet.

D’AQUÍ és una proposta de cultura km. 0 a Olot pensada per tenir continuïtat al llarg del temps incloent empreses culturals vinculades amb les arts plàstiques, l’artesania… fent diferents cicles amb l’objectiu d’oferir propostes culturals de qualitat fetes per empreses del territori.

VÍDEOS RELACIONATS:

Comparteix-ho amb els teus amics: