Entranyes FESTIVAL de Teatre Social 2020 es realitzarà!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Entranyes FESTIVAL de Teatre Social 2020 es realitzarà!

Perquè davant la incertesa i els canvis constants que vivim aquest any, també hi ha propostes per enfortir els nostres llaços socials, un dels motors del nostre festival.

Entranyes és un festival amb consciència social que proposa compartir i reivindicar amb les veïnes i els veïns, espais de diàleg i reflexió d’una manera crítica i participativa. Un Festival gestat i organitzat en les entranyes del barri de Sant Miquel d’Olot, un barri en moviment constant i que afronta amb determinació els seus moments difícils, un barri resilient i amb propostes.

Aquest any, en la segona edició, ENTRANYES Festival de Teatre Social i la MOSTRA QUAESTIO de cinema i pensament, s’uneixen al barri de Sant Miquel d’Olot per REMOURE LES FRONTERES, no només enteses com aquelles que limitin Territoris físicament, sinó a el sorgiment de murs i de barreres en les relacions socials i personals.

Quan ens movem, on vivim, com ens relacionem amb les altres persones, com acollim, i on ens desplacem ens rodegen i limiten constantment murs i fronteres que ens separen de les altres persones, Fronteres que volem esborrar amb una construcció col·lectiva i mitjançant l’art i la cultura com a eines de transformació social.

Així doncs, al barri de Sant Miquel acollirem actuacions de diverses companyies teatrals i projeccions de cinema durant els caps de setmana dels dies 17-, 8 i 24, 25 d’octubre en diversos espais a l’aire lliure del barri que volem posar al centre i reivindicar com espais que trenquin fronteres (Moli de Can Climent, Pl. ErmenegeldaPl Bufadors, espai Esportiu i Casal de barri).

PROGRAMA:

Info: Entranyes FESTIVAL