Entrega de premis del 46è concurs Literari Infantil i Juvenil d’Òmnium

Comparteix-ho amb els teus amics:

Entrega de premis del 46è concurs Literari Infantil i Juvenil d’Òmnium

Òmnium Garrotxa – Dissabte passat, l’escola Sant Cristòfol, de Les Planes d’Hostoles, va acollir l’entrega de premis del 46è concurs Literari Infantil i Juvenil -que cada any convoca Òmnium- i que també va comptar amb l’actuació d’en Sanyes i la seva màgia i la de la coral Retorn Planenc. L’acte va ser presentat per l’alumnat de 6è de l’esmentat centre i va comptar amb una gran assistència de públic que es va poder repartir seguint totes les mesures de seguretat per l’ampli pati de l’escola.

Ja fa 46 anys que l’entitat organitza aquest Concurs Literari adreçat als centres de tota la comarca, tant de Primària com de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, amb l’objectiu de potenciar l’ús literari de la llengua catalana.

Òmnium Garrotxa vol agrair a l’ajuntament de Les Planes les facilitats per portar a terme aquest acte i molt especialment a l’escola St Cristòfol per participar-hi, presentant l’acte i cedint les seves instal•lacions, fent una menció especial pels nois i noies de 6è. També fem extensiu el nostre agraïment a tothom que, d’una manera o d’una altra, hi va prendre part.

Però res de tot això seria possible sense la complicitat dels centres escolars i del seu alumnat. La seva implicació i participació és el que fa possible poder portar a terme, any rere any, aquest Concurs Literari.

Xarxes socials:

Comparteix-ho amb els teus amics: