Entregats els dos premis de la “Gimcana de Compres” de l’Espai Gironès

Comparteix-ho amb els teus amics:

Espai Gironès, centre gestionat per Multi Mall Management Spain S. A., ha entregat avui els  premis als guanyadors del seu concurs de la “Gimcana de Compres”, celebrat durant els mesos  de març i abril a les seves instal·lacions.

prem

El funcionament del concurs era ben senzill, només s’havia de fer una compra mínima de 20 €  a qualsevol comerç de l’Espai Gironès i portar el tiquet al punt d’informació de la planta baixa  per obtenir una butlleta pel sorteig de dos premis de 500 € per gastar als establiments del
centre comercial.

Les afortunades, Carme Vicens, de Cornellà de Terri, i Maria Rosa Guillamet, de Salt, han rebut  els seus premis a les oficines de gerència de l’Espai i podran gaudir-los comprant als seus establiments el proper dissabte 26 d’abril. La particularitat d’aquest premi és que si  s’aconsegueix gastar-lo en un període de 30 minuts en 5 locals diferents, s’aconseguiran 50 €
extres per seguir adquirint productes a les botigues del centre. Per donar fe d’aquesta  autèntica gimcana, un reporter seguirà a les premiades càmera en mà mentre van triant en  què gasten els 500 € guanyats en el sorteig.

Es dóna així per tancat un nou concurs de l’Espai Gironès, sempre cercant el poder donar un  valor afegit al fet de fer les seves compres al centre comercial. Properament arribaran més  novetats amb aquest mateix objectiu.