Entren a robar a la protectora d’animals de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

TERRA VIVA, Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa – Aquest passat dimecres a la nit, vam patir un robatori a les instal·lacions de la protectora.

Algú sense cap mena d’escrúpols va trencar la porta i es va endur, a més de material divers, la recaptació que havíem aconseguit del sorteig dels “números verds” i que era per a fer front a les despeses veterinàries dels nostres animals, no sense abans haver posat potes enlaire tota la part interior de l’edifici, havent trencat divers material i haver obert diverses portes d’habitacions on hi havien animals convalescents (gossos i gats).

Per sort, aquest personatge o personatges, desconeixien que tot i ser molt tard nosaltres sempre seguim treballant i moltes vegades anem a les instal·lacions a fer gestions. Per aquest motiu, aquella mateixa nit, uns voluntaris van haver d’anar a la protectora i van arribar a temps per evitar mals majors: tot i el desgavell (i deixant de banda l’estat de pànic en què es trobaven molts dels animals) tots estaven bé, inclosos els que teníem als interiors i que els havien deixat les portes obertes. El primer que vam fer va ser recompte de tots els peluts i comprovar que tots estiguessin bé!

Després d’haver interposat la denúncia corresponent, aquests dies estem intentant tornar a la normalitat i estem prenent totes les mesures perquè un fet com aquest no torni a passar.

És indignant, però sobretot molt trist, que hi hagi individus amb tan poc cor, sense ànima i sense cap mena d’empatia que es dediquin a robar en una protectora d’animals, on tot el mal que poden fer és cap a ells: als animals que no tenen una llar i que depenen completament del que s’han endut.

Tot i els sentiments de ràbia i impotència, hi ha un altre sentiment que ens ha omplert el cor encara amb més força: l’agraïment. Agraïment cap a tots aquells que us esteu posant en contacte amb nosaltres per saber com estan els animals, als que us esteu acostant a la protectora a oferir ajuda, a donar-nos suport i ens esteu fent tota mena de donatius per fer que aquest mal tràngol sigui menys amarg.

No tenim paraules per agrair-vos tot el suport i el caliu que estem rebent i és molt emocionant saber que tot i que els nostres peluts no tenen una família definitiva, tenen una altra família molt gran i que creix cada dia més: la gran família Terra Viva, que es preocupa per ells, que fa pinya per fer front a les adversitats i que no els abandonarà mai fins que trobin una llar.

Moltíssimes gràcies a tots, seguim endavant. Per ells!

TERRA VIVA, Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics: