Enxampen dos lladres que volien robar un cotxe amb el mètode punxa rodes

Comparteix-ho amb els teus amics:

La víctima del furt va oferir resistència i es va encarar als pispes al mig de l’autopista, cridant l’atenció d’un vehicle policial

Els Mossos d’Esquadra van enxampar ‘in fraganti’ el passat 18 de gener dos lladres a l’AP-7 a la Selva que volien robar un cotxe amb el mètode punxa rodes. El conductor víctima del furt va oferir resistència i es va encarar als pispes al mig de l’autopista, cridant l’atenció d’un vehicle policial que circulava en sentit sud. Quan els lladres es van adonar de la presència policial, van pujar al seu cotxe i van fugir del lloc a gran velocitat sentit Granollers. La patrulla va fer un seguiment del vehicle escàpol fins que va poder tancar-li el pas en un carril d’acceleració de l’AP-7, al quilòmetre 96. Els mossos van adreçar-se ràpidament als ocupants del cotxe per tal d’assegurar que no fessin un nou intent de fugir i van preguntar-los pel motiu de la discussió amb l’ocupant de l’altre vehicle.

Els pispes no van saber donar una resposta coherent sobre els motius de la disputa. De forma paral·lela una altra patrulla es va adreçar on hi havia l’altre vehicle aturat. El conductor del cotxe va explicar als agents que s’havia aturat perquè tenia el pneumàtic punxat, moment en el qual es va aturar un altre cotxe d’on en van sortir dos homes, i mentre un d’ells el despistava, l’altre intentava sostreure-li diners de dins del vehicle. Davant el fets, el conductor del cotxe en adonar-se que era víctima d’un robatori va oferir resistència i es va encarar als lladres. En aquell precís moment també va passar pel lloc el vehicle policial i va provocar la fugida dels assaltants.

Amb les evidències, els agents van detenir els dos ocupants del vehicle que havia fugit com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa. Es tracta de dos homes, de 45 i 33 anys, de nacionalitat kosovar i albanesa, un d’ells veí de Barcelona i l’altre amb veïnatge desconegut. Els arrestats, a qui consten antecedents, van passar el dia 19 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar.

Comparteix-ho amb els teus amics: