Enxampen el passatger d’un autobús que tenia pendents tres ordres de detenció

Comparteix-ho amb els teus amics:

En el moment dels fets, l’home, de 27 anys i nacionalitat palestina, portava a sobre una gran quantitat de petits aparells electrònics i de telefonia

Els Mossos d’Esquadra han enxampat un home de 27 anys, de nacionalitat palestina i sense domicili conegut, per un delicte de falsificació documental i usurpació de l’estat civil. Els fets van succeir el passat 20 de gener a un quart de nou del matí quan els agents van saber que un home, que tenia tres ordres pendents de detenció de tres jutjats diferents de Barcelona, anava com a passatger en un autobús que es dirigia cap a França. Els policies van aturar el vehicle en una àrea de descans de l’AP-7 dins del municipi de Figueres. A l’interior, van localitzar el fugitiu qui portava una gran quantitat de petits aparells electrònics i de telefonia en diversos idiomes orientals. Mitjançant una comprovació de les empremtes digitals, els agents van constatar que l’home utilitzava una identitat falsa. El 21 de gener va passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els fets van succeir el passat 20 de gener al matí quan els Mossos van tenir constància que un home, amb tres ordres pendents de detenció de diferents jutjats de Barcelona, anava com a passatger dins d’un autobús que es dirigia cap a França. Els policies van localitzar l’autocar que circulava en direcció nord per l’autopista AP-7 i van aturar-lo a l’àrea de descans del punt quilomètric 24,5, dins de la població de Figueres.

Els policies van localitzar l’home dins de l’autocar. A més, el detingut duia a sobre una gran quantitat de petits aparells electrònics i de telefonia, de dubtosa procedència, que estaven en idiomes orientals que ni ell mateix entenia.

Una patrulla va dur el detingut a la comissaria de Figueres i allà van constatar – mitjançant les empremtes digitals- que l’home havia entregat una identificació falsa i que es tractava realment del fugitiu que estaven buscant. Per tots aquests motius, els policies van detenir-lo per les tres ordres pendents del jutjat pental 2, 12 i 15 de Barcelona pels delictes de furt, robatoris amb violència i intimidació i lesions, i per un delicte de falsificació documental i usurpació d’estat civil.

L’home, amb antecedents, va passar el 21 de gener a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.