Enxampen els dos menors que van incendiar un caixer al centre de Girona

GUISASOLA, NEREA / ARXIU ACN Un policia municipal mirant a l'interior del caixer que cremava el passat 23 de novembre.
Comparteix-ho amb els teus amics:

La Policia Municipal de Girona ha aconseguit localitzar i identificar els dos menors d’edat que el passat 23 de novembre van calar foc a un caixer d’una entitat bancària situat a la carretera Barcelona amb Plaça Poeta Marquina de la ciutat de Girona. Els joves, veïns de la ciutat, van cremar els cartrons d’un indigent que es trobaven a l’interior del local i van fugir corrents del lloc. Gràcies a l’ajuda d’uns testimonis que passaven per la zona, els policies han aconseguit identificar els autors. El conjunt de diligències policies han estat trameses a la Fiscalia de Menors de Girona. L’incident, que va ocórrer pels volts de les nou del matí, no va causar ferits.

Tal com ha detallat la Policia Municipal de Girona, els fets van succeir el passat diumenge 23 de novembre a primera hora del matí. Els agents van rebre una trucada del 112 al CECOP del cos informant que s’estava cremant l’interior d’un caixer automàtic del centre de Girona. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions dels Bombers, Mossos d’Esquadra i Policia Municipal de Girona.

Una veïna que passava per la zona va ser la primera que va donar la senyal d’alerta trucant al 112. Tal com van detallar diversos testimonis, uns joves havien sortit corrents de l’interior del caixer rient entre ells. Des del principi, els testimonis ja van explicar que els nois eren dos joves, adolescents, que havien fugit del lloc. El foc es va originar en uns cartrons que hi havia a l’interior de l’entitat bancària que, possiblement, utilitzava un indigent.

Arran dels fets, els policies van obrir diligències i la secció d’investigació i seguretat de la policia municipal va recollir tota la informació de l’incident. Una recerca que ha permès identificar els autors que són dos menors d’edat, veïns de la ciutat i que s’enfronten a un delicte d’incendi. Tota la informació ha estat tramesa a la Fiscalia de Menors de Girona. Tot i la gran fumarada que va provocar el foc, l’incident no va provocar ferits.

GUISASOLA, NEREA / ARXIU ACN Un policia municipal mirant a l'interior del caixer que cremava el passat 23 de novembre.
GUISASOLA, NEREA / ARXIU ACN Un policia municipal mirant a l’interior del caixer que cremava el passat 23 de novembre.