ERC Olot exigeix que es dediqui un 50% en inversió del proper pressupost municipal a la rehabilitació del barri vell

Comparteix-ho amb els teus amics:

ERC Olot exigeix que es dediqui un 50% en inversió del proper pressupost municipal a la rehabilitació del barri vell

ERC Olot – Des d’ERC Olot portem dos mandats reclamant atenció cap al Barri Vell, el cor de la ciutat i que compartim. Hem demanat accions i hem denunciat sempre el seu deteriorament i que els equips de govern de Convegència, PdeCat i JuntsxCat ho han obviat i estem pitjor.

Anna Barnadas: La setmana passada es va esfondrar una teulada i, per desgràcia, no és el primer esfondrament d’aquests anys. Les coses s’esfondren quan estan abandonades i en ruïnes durant molt de temps. Això no pot continuar més així, o actuen ja o potser serà massa tard! No necessitem maquillatge, necessitem accions reals i ja. L’Ajuntament té les eines legals i econòmiques per impulsar un PLA DE XOC INTEGRAL per a la rehabilitació dels edificis del barri vell. Cal la suma d’esforços públics i privats per parar la degradació del barri. NO PODEM ESPERAR MÉS.

Exigim que en el proper pressupost, un 50% de la inversió es dediqui a la rehabilitació del barri per poder solucionar també el problema de manca d’habitatges de lloguer a Olot, uns lloguers que han de ser assequibles.

ERC Olot, via Twitter