ERC Olot posen en marxa una campanya per escoltar i estar a prop de la gent

Comparteix-ho amb els teus amics:

ERC Olot va engegar al desembre la campanya #TescoltemOlot i que durarà fins a finals de febrer

Anna Barnadas d’ERC Olot – L’aspiració d’ERC Olot pel 2019 és governar la ciutat per millorar la vida dels Olotins i les Olotines i construir una ciutat preparada pels reptes de futur que tenim davant. Per això cal definir primer de tot quin model de ciutat volem, la resta de les ciutats del nostre entorn ho han fet, Vic, Banyoles, Girona o Figueres fa temps que van decidir quin model de ciutat volien i a partir d’aquí van començar a caminar. A Olot encara no ho hem fet, encara no sabem que volem ser quan siguem grans.

Per saber on volem anar primer hem de saber on som, i veure quines coses funcionen i quines no i per fer això hem d’escoltar a tothom. Durant aquesta legislatura una de les nostres prioritats és parlar amb la gent, les entitats, les empreses. Ara pocs mesos abans d’unes eleccions claus pel futur d’Olot ho volem fer amb més intensitat. Per això presentem aquesta campanya de #TescoltemOlot que sumarà a tota la feina i la informació, idees i propostes que hem anat recollint i que formaran el programa electoral pel 2019-2023 i que dibuixarà el model de ciutat que proposarem als ciutadans.

Per això farem tots una sèrie d’accions per escoltar a tothom que ens vulgui explicar quins problemes o quines coses que es poden millorar al seu barri i com veu el futur.

Farem una gran enquesta , que es pot fer digitalment a la web www.annabarnadas.cat, o que es podrà fer físicament, ja que farem arribar a totes les bústies a Olot, les repartirem per tots els barris, ja que farem trobades, passejades i immersió a tots els barris de ciutat i amb tothom que ens vulgui rebre, sobretot amb les entitats o associacions., comerciants, empresaris. Autònoms, artistes, joves jubilats, etc.

També hem habilitat un número de whatsapp per si la gent ens vol fer arribar també les seves preocupacions o sobretot les seves propostes. 675471195 i amb un mail tescoltem@ercolot.cat

Les millors idees surten de l’Escolta activa dels veïns i veïnes de la ciutat d’Olot, una escolta del tot transversal, barris diferents, feines diferents, edats diferents, escoltar a tothom que vulgui opinar i debatre sobre la nostra ciutat.

Volem que els ciutadans ens parlin sobre el dia a dia, la feina, la mobilitat, les entitats, el comerç, la cultura, les infraestructures, el paisatge, els jardins, els residus, sobre qualsevol tema que des de l’ajuntament es pugui millorar.

La gent d’ERC ens hem arremangat, per canviar les coses, per no fer el mateix de sempre, per fer les coses diferents, perquè creiem en la participació real, perquè estem convençuts, que la suma del pensament col·lectiu és molt més potent que el que es decideix als despatxos i només es comunica.

Tota la informació, propostes, idees, els resultats que surtin d’aquest procés de participació el presentarem públicament al mes de Març per poder oferir un retorn a tothom que participi.

Durant el desembre ja hem fet trobades i fam fer una parada al Nadal per començar a fer enquestes. Aquest dissabte fem una trobada amb veïns del barri vell a les 11 del matí a l’orfeó i diumenge farem una passejada pel barri de pekin per fer enquestes i parlar amb la gent.