ERC presenta la campanya #votarésdemocràcia a les comarques gironines

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’han programat una setentena d’actes a comarques gironines, centrats bàsicament a parlar de pensions i economia

IF

El vicesecretari general d’Esquerra Republicana, Cesc Iglesies, ha presentat avui la campanya ‘Votar és democràcia’, a les comarques gironines. La campanya es fa a nivell nacional, i Iglesies l’ha qualificat com ‘la campanya més tarascendent que ha afrontat el nostre partit en els seus 83 anys d’història’. ‘Engeguem la campanya de la nostra vida’, ha afegit. Aquesta campanya durarà tres mesos, entre el 15 de gener i el 15 d’abril, i s’emmarca dins d’una sèrie de campanyes que mantindran una lògica, amb missatges adaptats a l’espai temporal, fins a la celebració de la consulta sobre la independència del proper 9 de novembre.

L’objectiu de la campanya és ‘convèncer indecisos, aquelles persones que encara dubten sobre donar suport a la independència, per ampliar la majoria social cap al Sí’.

La campanya ‘Votar és democràcia’ consta de dos eixos: ‘l’apel·lació als valors democràtics’, d’una banda; ‘la concreció del nou país’ que construïrem, per l’altra. Durant la campanya, també ‘desmuntarem les incerteses que els contraris a la consulta volen generar constantment al voltant d’aquest procés i de la transició nacional’. Juntament a l’apel·lació als valors democràtics, els principals missatges de la campanya seran ‘la confiança en el procés i la il·lusió per crear un nou país dels més avançats d’Europa, molt més just socialment’.

Per últim, Iglesies ha anunciat que en el marc d’aquesta campanya es duran a terme 900 actes, 450 dels quals seran actes territorialitzats, 70 dels quals es faran a les comarques gironines. S’incidirà en temes sectorials, com les pensions o temes sobre economia. També es faran taules informatives a diferents pobles i ciutats.

En la trobada que s’ha fet aquesta tarda amb els mitjans de comunicació, els diputats gironins, Roger Torrent, Sergi Sabrià i Pere Bosch, han fet una valoració de temes gironins com la MAT, la Nacional II o aeroport de Girona.

Comparteix-ho amb els teus amics: