ERC Santa Cristina habilita 16 urnes en comerços del municipi per recollir les propostes dels veïns

Comparteix-ho amb els teus amics:

El grup municipal d’Esquerra Republicana a Santa Cristina d’Aro ha engegat la campanya #DiguesLaTeva, que té com a objectiu la participació de totes i tots els cristinencs a partir de propostes per construir una nova Santa Cristina d’Aro.

Antigua Casa Saleta

Els republicans han distribuït fins a 16 urnes en 16 establiments i comerços del municipi com la farmàcia, les carnisseries, les fleques i pastisseries, els bars i cafeteries, les llibreries i també alguna botiga. També han repartit uns fulletons que els veïns podran introduir a les urnes després d’haver expressat la seva opinió sobre transparència, bona gestió municipal i la participació ciutadana, sobre la gestió de les urbanitzacions, les polítiques socials, el jovent o sobre el turisme, l’oci alternatiu, la cultura i el medi ambient.

A més a més, els ciutadans també podran participar a través del web www.digueslateva.cat on podran expressar quina Santa Cristina volen i compartir-ho a les xarxes socials. Al web també podran respondre les mateixes cinc preguntes dels fulletons.

L’alcaldable d’ERC Santa Cristina, Xavi Sala, ha dit que “volem una Santa Cristina republicana, cohesionada, emprenedora i sostenible i això només serà possible si la gent participa, per això posem totes aquestes eines al seu servei”.