ERC, UPM, L’Est i la CUP entren una moció de censura per fer fora l’alcalde de Torroella de Montgrí

Comparteix-ho amb els teus amics:

La decisió arriba després del trencament del pacte de govern arran de l’autorització dels correbous

Els onze regidors dels grups d’Esquerra Republicana-Junts (ERC-Junts), Unitat i Progrés Municipal (UPM), l’Estartit Som Tots (L’Est) i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) han presentat aquest divendres a les vuit del matí una moció de censura per rellevar el fins alcalde del municipi, Jordi Cordón (CiU). Es tracta d’un pas que ERC ja tenia previst des que va trencar el pacte de govern que tenia amb CiU arran de l’autorització dels correbous, on Cordón va fer valer el seu vot de qualitat per tirar-ho endavant. No obstant això, des d’ERC mantenen que van decidir sortir del govern municipal per la “inacció” de Cordón a qui també acusen d’haver “dificultat” el diàleg amb l’oposició. Després de diverses reunions i l’acord entre ERC-Junts i UPM, finalment els diversos partits s’han unit per tirar endavant un projecte municipal “més engrescador”. El ple extraordinari per tractar aquesta qüestió es farà el proper 20 de juliol a les dotze del migdia. Les forces municipals han acordat que l’actual cap de llista d’ERC-Junts, Josep Maria Rufí, sigui el futur alcalde de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

Cedida per ERC Torroella de Montgrí Els caps d'ERC, CUP, L'EST i UPM presentant la moció de censura davant de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí aquest divendres

Foto: Cedida per ERC Torroella de Montgrí
Els caps d’ERC, CUP, L’EST i UPM presentant la moció de censura davant de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí aquest divendres.