Es busca informació d’un gos atropellat a Sant Feliu de Pallerols

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es busca informació d’un gos atropellat a Sant Feliu de Pallerols

Foto: En Sonic, un gosset Yorkshire terrier.

Aquest dimecres al vespre, en Sonic (un gosset Yorkshire terrier) acabat de pelar i gorditu es va escapar, amb tanta mala sort que el van atropellar i ens consta que va morir a l’acte.

Això va passar al trencant de la piscina, a Sant Feliu de Pallerols. El cotxe el duia un noi jove que m’han dit que se’l veia afligit.

Un veí ens va venir a buscar, però el meu home estava sol a casa, i el temps de distreure els nens i agafar una bossa en sònic no hi era.

Vaig trucar a la protectora, a Canis Girona i tots els veterinaris de la zona i ningú l’hi constava res. He sabut que entre aquest espai de temps un noi jove el va agafar i se’l va emportar.

No sé si és el mateix noi que el va atropellar, però necessito trobar-los. El que l’ha atropellat ha de saber que no és culpa seva, ( estem destrossats perquè és un membre de la família que portava 10 anys amb nosaltres) però que no el culpem i que gràcies per haver-se parat i preocupat pel seu benestar.

El noi que el va a venir a buscar-lo gràcies per haver-ho fet, si us plau contacta amb mi, m’agradaria saber on és i si t’he de pagar despeses de veterinari i així jo i la meva família poder tancar el tema i fer el dol ben fet.

Aprofito per donar les gràcies als veïns, a l’ajuntament de Sant Feliu que m’ha atès mig desesperada i els pares dels companys dels meus fills que em consta que els hi estan donant molt d’amor suport i empatia.

I a totes les persones que han posat el seu granet de sorra perquè nosaltres puguem trobar una mica més de pau.

Maite Junqué
Instagram: @mjunqpla92