Es busca voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments que enguany tampoc es farà recollida física d’aliments

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya que ens permet proveir d’aliments bàsics a les persones més necessitades del nostre entorn per un període d’uns tres mesos.

Amb motiu de la pandèmia Covid-19 el percentatge de població de Catalunya en situació de pobresa severa ha augmentat fins el 6,2%. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat.

Ens calen voluntaris/es que puguin estar en un punt de recollida destacat, el divendres 19, el dissabte 20 i el diumenge 21 de novembre, per informar sobre el nou format del Gran Recapte i convidar la ciutadania a participar.

Com en el de l’any passat, en aquest Gran Recapte 2021 no es farà recollida física d’aliments ni posterior classificació. Del 19 al 27 de novembre es podran fer donacions de diners a favor del Banc dels Aliments a la caixa dels supermercats, les parades dels mercats i els establiments de petit comerç. De l’11 de novembre fins l’11 de desembre també es podran fer donacions online.

Aquestes donacions serviran per comprar aliments nutritius de llarga durada com oli, llet, conserves de peix i llegums cuites.

Gran Recapte d'Aliments