Es busquen dones de més de 70 anys per fer un taller de dansa

Comparteix-ho amb els teus amics:

En el marc del festival Sismògraf, la companyia Mariantònia Oliver (MAO) portarà a terme a Olot el projecte Las Muchas, que consisteix en la creació i interpretació d’una coreografia per part d’un grup de dones més grans de setanta anys.

Durant la setmana prèvia al festival, els respnsables de MAO impartiran un taller a un grup de dones de més de 70 anys de la població. Crearan una coreografia, l’assajaran i, el dissabte 25 d’abril l’interpretaran dins la programació del festival.

Segons la companyia, es tracta d’un “projecte coreogràfic i d’autoexpressió” que vol retre homenatge a aquestes dones, que han viscut difícils circumstàncies socials, polítiques i econòmiques, i que sovint tenen un paper fonamental en la cohesió familiar. Una activitat per reivindicar la seva figura fent-les unes autèntiques protagonistes. El taller, a la vegada, vol fomentar la participació social de les dones i, a través de la coreografia, millorar la seva autopercepció i donar visibilitat al que han aconseguit al llarg de les seves vides.

A la vegada, la proposta respon a la voluntat d’apropar la dansa a la població i d’ampliar aquest públic cultural a través d’un acció participativa i lúdica.

Des del festival Sismògraf, es fa una crida a les dones majors de 70 anys a participar en aquest projecte. Les interessades es poden inscriure al correu info@sismografolot.cat o al telèfon 972 27 91 38.