Es confirmen dos concerts per les Festes del Tura, DeuDeVeu i La Troba Kung-Fú

Comparteix-ho amb els teus amics:

A l’agenda de concerts d’aquests dos grups ja hi figura com a dates el divendres dia 5 de setembre a dos quarts d’una de la nit a la Plaça Major d’Olot “La Troba Kung Fu” i dissabte a les sis de la tarda l’hi toca el torn a “DeuDeVeu” que també ho farà a la Plaça Major.

DeuDeVeu neix el 2009 de la unió de deu actors-cantants de les diferents escoles de teatre musical de Barcelona (Institut del Teatre, Aules, Coco Comín, Vocal Factory i Eòlia), però no és fins el 2010 que es consolida sota la direcció musical de Gerard Ibàñez, i posteriorment direcció escènica de Sílvia Navarro, amb l’objectiu de crear un grup vocal/teatral.

A DeuDeVeu ens agraden molts estils musicals, ja sigui música amb instruments o a cappella. Tot i que interpretem molts gèneres (des de cançons tradicionals catalanes fins a gospels, i, evidentment, molt teatre musical), no va ser fins que vam fer cançons pop-rock, amb l’interpretació com a clau de joc, que vam decidir que el nostre estil era el pop-rock a cappella. El que més ens agrada és cantar cançons conegudes amb una posada en escena sorprenent, i fent servir les nostres eines interpretatives per fer viatjar musicalment al públic.

El mes de Juny del 2013 guanya el primer premi al Festival “Easy Music Festival” organitzat a la Sala Razzmatazz 2 de Barcelona.

A l’Octubre del 2013 participa al “Festival Internacional de Música A Cappella de Portugalete”.

Finalment, al mes de Setembre del 2013, inicia la seva participació al concurs “OH HAPPY DAY” de TV3, juntament amb 8 cors més. Al final de 14 programes consecutius, es proclamen Guanyadors de la primera edició del concurs, líder d’audiència de la televisió catalana.

[youtube]http://youtu.be/OJXij4m_6T4[/youtube]

La Troba Kung-Fú és un grup de música català, de la Garriga, creat per Joan Garriga després de la dissolució de Dusminguet. Destaca per la barreja de diferents gèneres, com la rumba, el dub, la cúmbia, el rock o el blues. Van iniciar la seva road movie com a grup el desembre del 2005. Després de fer quatre concerts, van començar a enregistrar cançons i a penjar-les al seu web cada 15 dies. El 2006 van publicar el seu primer disc, Clavell morenet, gravat als estudis de la casa Fournier de la Garriga. I posteriorment van iniciar una gira per Catalunya i diversos països d’Europa, Mèxic i els Estats Units.

El 2007 van guanyar el premi de la crítica Puig-Porret i el 2008 Garriga va rebre el premi Ciutat de Barcelona de música.

El 2009 van enregistrar el directe Rumbia at Ernesto’s, al qual seguiren A la panxa del bou, el 2010, i Santalegria, el 2013, aquests dos últims gravats a la casa Fournier també.

La Troba Kung-Fú continua fent concerts per Bèlgica, els Països Baixos, França, Catalunya, Espanya. També ha actuat al Lincoln Center de Nova York.

[youtube]http://youtu.be/u56MLdqOlOs[/youtube]