Es constitueix l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts investint la primera alcaldessa en la història del municipi, Maria Vidal

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els nous regidors de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts han pres possessió del càrrec aquest dissabte, 15 de juny a les 12h a la sala de plens del consistori.

Aquest matí ha tingut lloc el ple de constitució del nou Ajuntament sorgit de les eleccions municipals del passat 26 de Maig. D’aquest ple n’ha sorgit l’Alcaldessa, la qual ha estat escollida d’entre els 11 representants municipals.

La sessió ha comptat amb la presència dels sis regidors de JuntsxCat escollits per la ciutadania: Maria Vidal, Anna Serra, Carles Grébol, Josep Molas, Xavier Dilmé i Vanessa Torrent; així com també els cinc regidors de Sant Joan Plural, Isabel Rigat, Joan Timonet, Isabel Teixidor, Gerard Serrat i Maria Carme Plana.

Un cop han promès el càrrec, s’ha escollit l’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, després d’assolir la majoria absoluta per poder governar el municipi en les passades eleccions. Vidal serà la primera alcaldessa en la història del municipi de Sant Joan les Fonts.

L’acte s’ha iniciat amb la constitució de la Mesa d’Edat, integrada pel regidor de major edat i el més jove de la corporació, juntament amb el Secretari Municipal, Alfons González, que han estat els encarregats de comprovar les credencials presentades i les acreditacions de les persones electes. Tot seguit s’ha dut a terme la Constitució de la Corporació Municipal, on les regidores i regidors electes han pres possessió del càrrec, i s’ha finalitzat l’acte amb l’elecció de l’alcaldessa de la Corporació, mitjançant una votació.

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts