Es crea a la Garrotxa una plataforma ciutadana per als refugiats

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es crea la plataforma ciutadana en suport als refugiats Garrotxa Acull. Aquest nou col·lectiu està integrat per totes aquelles persones que es solidaritzen i volen col·laborar en la millora de la situació de les persones refugiades. Milions de persones, la majoria ciutadans sirians, però també afganesos, eritreus, sudanesos, kurds o iraquians que estan fugint dels conflictes bèl·lics dels seus països buscant refugi a Europa.

Un dels objectius de la plataforma és difondre la màxima informació sobre les causes i el desenvolupament del drama migratori que viu la Mediterrània. Despertant la consciència ciutadana en la necessitat d’implicar-se davant d’aquesta crisi de forma conjunta i solidària, organitzant iniciatives d’ajuda a les persones refugiades com la recollida de materials per enviar a les zones afectades o la creació d’un cens de famílies acollidores de la comarca.
La plataforma vol presentar mocions a les institucions municipals per demanar implicació i recursos per aquesta tasca tan urgent.

A través de la pàgina de Facebook i Twitter i el correu electrònic refugiatsgarrotxa@gmail.com es podrà contactar amb la Plataforma i seguir totes les informacions.

La propera reunió serà el dijous 17 de setembre a les 20:00 al local de la CNT i el divendres 18 de setembre també convoquen a tota la ciutadania a assistir a una concentració de solidaritat amb totes les persones refugiades. A les 19:30 a les escales de Sant Esteve.

A més a més, la plataforma també col·laborarà amb les organitzacions internacionals presents en els països de pas. Per fer-ho, es poden fer aportacions econòmiques en aquest número de compte: ES4514910001222113756122