Es crea un nou grup de Rock dur, MUSUAN, banda de Girona de projecció estatal amb exmembres d’Aspid, Rockzilla…

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es crea un nou grup de Rock dur, MUSUAN, banda de Girona de projecció estatal amb exmembres d’Aspid, Rockzilla…

Foto: MUSUAN- Jordi Renart

La nova banda és el punt de trobada de quatre músics amb un considerable background a les seves esquenes. El quartet estarà encapçalat per BOSK a la veu, que retorna així a les seves arrels més rockeres, completen la banda JAVI GARRIGÓS al baix, DAVID MARKY a la guitarra y TONI PUZ a la bateria.

Procedents de bandes com ASPID, ROCKZILLA, ZULO O ÀPEIRON han decidit sumar esforços en aquesta nova aventura que transitarà entre el ROCK I EL METAL. Per això ja treballen des de fa mesos composant en comú noves cançons en el seu local d’assaig a Girona.  El seu treball està centrat en fer un Rock potent cantat en Castellà que busqui l’equilibri entre melodies y duresa.

El projecte es va començar a forjar a finals de 2019, quan JOANJO BOSK i JAVI GARRIGÓS (que van coincidir a ASPID entre el 2000 i el 2005) van decidir que era el moment d’impulsar un nou grup després d’anys sense participar en un projecte similar.

La banda pren el nom d’un volcà perdut en una illa Filipina, aïllat però actiu, metàfora de la situació de bona part de la música en els nostres dies.

Futur

El grup assegura tenir la intenció de publicar un primer single abans de finals d’any y un disc complert al 2021, juntament amb els primers concerts en directe si la situació ho permet. De tot això aniran informant en els seus canals.