Es crea una nova xocolata amb mel, amb empremta garrotxina

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’amarg del cacau i la dolçor de la mel

Cacau Pastisseria elabora una nova xocolata amb mel La Calma, produïda a La Garrotxa. Aquesta xocolata estrena la nova col·lecció laboratori, un espai on treballar conjuntament per oferir productes singulars.

En tastar-la es troba la senzillesa d’aquesta xocolata. Elaborada amb pasta 100% de cacau i només la dolçor de la mel, que li dóna un gust especial una textura granulada que recorda a una xocolata antiga. Senzilla i contundent.

A fora, en Kilian Sampol i la Isabel Vert, cuiden uns 300 ruscs arreu de La Garrotxa. Amb les floracions de la comarca i el saber fer, produeixen la mel La Calma i la Mel Picot. Els podeu trobar cada dilluns a la parada del Firal d’Olot. Practiquen una apicultura artesana, la clau d’aquest tipus d’apicultura és l’especial cura que es posa en les abelles, i en cada pas dels processos d’extracció, envasat i emmagatzematge de la mel. Mel 100% de La Garrotxa, natural i artesana.

A dins, a la plaça major d’Olot, Cacau Pastisseria, coneix tots els secrets per combinar i treballar els ingredients per fer dolços que fan perdre el sentit. Són especialistes en xocolates, amb més de 50 receptes diferents.

Al disseny, hi trobem l’Albert @AlbertGabba qui cuida fins a l’últim detall la imatge, qui plasma el que volem transmetre, el nostre discurs i la qualitat del nostre producte.

A fora, a dins, dissenyant i cooperant per trobar una bona xocolata. El que s’aconsegueix és també crear xarxa i relacions de confiança que de ben segur faran que aquests projectes avancin, creant sinergies i que facin gaudir tant a qui produeix com a qui consumeix.