Es farà a Olot una jornada perquè les empreses puguin trobar perfils professionals qualificats

Comparteix-ho amb els teus amics:

La iniciativa sorgeix de la necessitat de les empreses de la comarca de trobar perfils professionals qualificats.

L’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot organitza el proper divendres 21 d’octubre la jornada Ocupació en Xarxa. La iniciativa té un doble objectiu: d’una banda, posar en valor les competències de les persones que es presenten a un procés de selecció i, de l’altra, donar a conèixer que diferents empreses d’Olot i la Garrotxa necessiten perfils professionals qualificats per cobrir diferents llocs de treball.

Enginyers i persones amb titulacions de Cicles Formatius de Grau Mitjà-FP1 o Cicles Formatius de Grau Superior-FP2 de mecànica, electricitat, robòtica, mecatrònica, energies renovables o similars; graduats o llicenciats en Biologia o Química, i tècnics de laboratori són els perfils més sol.licitats per les empreses, punteres en el seu sector, que han fet arribar aquesta demanda a l’Ajuntament d’Olot. Les jornades volen posar en contacte els responsables de les companyies amb professionals d’aquests sectors per establir futures insercions laborals.

Un altre dels objectius de l’Ocupació en Xarxa és facilitar el retorn a Olot i la Garrotxa de treballadors, especialment els més joves, que van marxar a viure fora de la ciutat i la comarca per motius laborals.

Les activitats de l’Ocupació en Xarxa

El divendres 21 d’octubre tindrà lloc la jornada Ocupació en Xarxa. La jornada, que se celebrarà al Torín, estarà oberta a empreses de la comarca i constarà d’una ponència i una taula rodona sobre el procés de selecció de candidats a partir de les experiències d’empreses reconegudes pel seu model de selecció. Les empreses que hi estiguin interessades podran participar a la tarda d’un speed dating professional (contactes curts entre empreses i candidats on cada persona pot presentar el seu currículum en un espai breu de temps). Paral·lelament, a la sala d’actes de l’Arxiu, les persones que s’hi hagin apuntat seguiran diferents activitats sobre tècniques de selecció.

A la tarda, empreses i professionals es posaran en contacte. Alzamora Packaging, Masias, Bellapart, Noel, Zoetis i Wattia Innova són algunes de les 15 empreses que han confirmat la seva participació a les jornades.

Les persones i empreses interessades en participar de l’Ocupació en Xarxa han d’omplir el formulari que trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot (www.olot.cat).

Per consultes o més informació sobre les jornades: Mas Les Mates.
Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot Mestre Falla, 47. 17800 Olot – 972 26 78 12