Es manté el compromís de la variant d’Olot

La variant continua sobre la taula a l’espera d’una reunió entre l’Estat i la Generalitat

Foto: Reunió a Madrid amb el Secretari General d’Infraestructures, el Subdelegat Albert Bramon i l’Alcalde Josep Maria Corominas – @SubGobGirona

En la reunió que varen mantenir ahir dimecres a Madrid Josep Maria Corominas i secretari general d’infraestructures, acompanyats per Subdelegat Albert Bramon per desencallar el projecte de finançament del tram nord de la variant d’Olot. L’Estat recalca mantenir el la realització del projecte en la comissió bilateral amb la Generalitat.

L’alcalde d’Olot va recordar, que en la reunió amb l’anterior govern del PP es va proposar la signatura d’un conveni per garantir que l’estat assumiria el cost d’aquest tram i la resta de l’obra es faria càrrec la Generalitat. Però ara, l’actual govern del PSOE vol realitzar una comissió bilateral Estat-Generalitat. Tot i això, l’Estat manté el compromís de la variant d’Olot, que un cop s’acordi el finançament ja es podria tirar endavant l’obra.

El Ministeri de Foment manté la voluntat d’assumir els costos del tram nord de la variant i ho lliga amb els recusos que el Govern de l’Estat destina a corregir el dèficit d’inversions en infraestructures a Catalunya i als acords de la comissió mixta Estat-Generalitat.