Es posa en funcionament un tiquet turístic integrat que aglutina 7 espais de la ciutat de Vic

Comparteix-ho amb els teus amics:

El tiquet anomenat VII de Vic tindrà un cost de 10€ i una durada d’un any. Es posa en funcionament un tiquet turístic integrat que aglutina 7 espais del patrimoni de la ciutat. El dimecres 14 de maig es va realitzar la presentació del tiquet turístic integrat, un article que servirà per entrar durant un any a 7 espais de la ciutat: al Museu Episcopal, al Museu de l’Art de la Pell, a la Catedral, el Campanar romànic, al Temple Romà, a la Sala Sert de l’Ajuntament, i fer una visió romànica i del centre històric de la ciutat.

image_preview

L’acte va tenir lloc al Museu Episcopal de Vic, a càrrec d’Anna Erra, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vic, Josep M. Riba, director del MEV i del MAP, i Antoni Ylla-Català, president del Patronat d’Estudis Osonencs.

Erra, va explicar que “la selecció de patrimoni és una eina turística necessària per mostrar els tresors de la ciutat i posar-ho a l’abast de la gent”. El tiquet turístic dit VII de Vic es presenta en el marc del Dia Internacional dels Museus i es podrà adquirir a l’Oficina de Turisme i al Museu. Erra, va agrair “la col·laboració de tots els implicats a fer-ho possible”.
Ylla-Català, representant del Temple Romà inclòs com un element patrimonial més d’aquest tiquet turístic, va remarcar que en els indrets on no hi ha preu d’entrada, amb el tiquet VII de Vic es podrà obtenir un obsequi de record. Aquest també és el cas de la Sala Sert de l’Ajuntament de Vic.

Riba, remarcava que es tracta de “7 icones representatives de la ciutat i són grans joies a visitar”. Va acabar mostrant la seva satisfacció pel tiquet turístic i “per molts anys pugui funcionar”.