Es posa en marxa a Girona la campanya “Compra Segura” per augmentar la seguretat en les compres de Nadal

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Policia Municipal de Girona ha engegat aquests dies la campanya “Compra Segura – Nadal 2014” a les zones on hi ha més concentració de comerços de la ciutat. L’objectiu d’aquesta campanya, que es va iniciar el 6 de desembre i acabarà el 7 de gener del 2015, és la de “transmetre seguretat i prevenir i evitar els delictes i faltes que es cometen vers els comerços i la ciutadania”, tal com ha explicat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.

00117122014

Per això, una de les prioritats de la Policia Municipal de Girona és la seguretat a l’entorn de les activitats relacionades amb les compres de Nadal. Amb una major presència preventiva de patrulles policials a peu per les zones més comercials, es pretén transmetre seguretat a les persones, prevenir els fets delictius i, si escau, minimitzar les molèsties de totes les persones que hagin estat víctimes de furts o delictes a l’hora de presentar la denúncia.
Les patrulles estan formades per un agent de la Policia Municipal de Girona i un agent cívic, que fan vigilància per les principals zones comercials de la ciutat fins a la finalització de l’horari comercial.