Es posa en marxa la subhasta de quadres solidaris en benefici de Càritas

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Centre Comercial Espai Gironès ha posat en marxa la subhasta de quadres solidaris en benefici de Càritas. La primera obra que se subhasta és “Girona Orión”, que l’artista Josep Moscardó va pintar el passat dissabte en directe al centre comercial. Es tracta d’una pintura acrílica de la Catedral de Girona. La iniciativa s’emmarca en la campanya que aquest any impulsa el Centre Comercial i que porta per lema Aquest Nadal tu hi pintes molt! En la lluita contra la pobresa.

Moscardó ( Barcelona 1953) ha estat el primer, dels cinc reconeguts artistes que hi col·laboren, en participar en la campanya. Els altres quatre artistes també pintaran en directe els dissabtes a l’Espai i les seves obres també se subhastaran en benefici de Càritas.

P1100168

L’altre objectiu de la campanya és recollir menjar per al Banc dels Aliments. Fins al moment se n’han recollit més de 400 quilos, la majoria dels quals els van entregar el passat cap de setmana les penyes del Girona Futbol club i el mateix club.

inmor

Us enviem un comunicat amb els detalls i dues imatges: una de l’artista Josep Moscardó pintant a l’Espai Gironès i, l’altre, de la penya Immortal Girona en el moment de l’entrega dels aliments per part del Girona Futbol club.