Demà 23a Bici Muntanya d’Oix Memorial Enric Serrano, suspesa per les pluges de novembre

Comparteix-ho amb els teus amics:

A causa de les pluges del mes de novembre es va haver de suspendre la 23a Bici Muntanya d’Oix Memorial Enric Serrano (BTT d’Oix). Ara, l’organització ja a trobat nova data i serà el 25 de gener, sense canviar res del que ja estava previst. Recorda que la cursa és solidària amb el Centre de distribució d’aliments de la Garrotxa. Organitzada per OVOXO – Poble d’Oix, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montagut i Oix.

La cursa:
Des de Associació Cívica i Esportiva d’Oix s’ha programat, un any més, la 23a edició de la BTT OIX, la cursa popular de bicicleta de muntanya BTT que recorre anualment els paratges de l’Alta Garrotxa, i que es celebrarà el proper dia 30 de novembre.

A partir d’aquest any, la BTT d’Oix incorpora l’eslògan “Memorial Enric Serrano”, per recordar la persona que la va idear i en va encapçalar l’organització fins fa ben poc, quan va passar el relleu a en Jordi Vila, però sense deixar de ser-ne un estret col·laborador. Malauradament, el passat mes de juny l’Enric ens va deixar per sempre.

Entre els actes del Memorial, a la sala d’exposicions del local social d’Oix s’instal·larà l’exposició fotogràfica “PELL BRUNA”, una sèrie de fotografies de l’Enric Serrano que s’havia d’exposar a la Biennal d’Olot Fotografia i que, per motius aliens a l’organització de la Biennal, no van poder veure la llum. La inauguració d’aquesta exposició es farà dissabte dia 29 de novembre a les 19:30 h.

Enguany hi ha canvis substancials a la cursa, al ser puntuable pel GarrotXircuit-2014. L’objectiu del GarrotXircuit-2014 és promoure la participació d’aficionats al ciclisme en les curses populars de BTT que es convoquen a la nostra comarca. Per aquest motiu, aquest any la cursa serà cronometrada.

Com cada any, hi haurà 2 recorreguts, la volta curta i la volta llarga. Els camins de la cursa no es tancaran a la circulació.

VOLTA CURTA (16 km): Oix – El Forn – Cal Quic – Toralles – Pineda – Collet de Camporiol – Collet del Teula – Aiguabella – Can Pei – Oix

VOLTA LLARGA (38 km): Oix – El Forn – Cal Quic – Toralles – Pineda – Collet de Camporiol – Collet del Teula – Aiguabella – Can Pei – Grau d’Escales – Romegueres – El Peirer – Bestracà – Coll de Pera – Salomó – Coll de Bucs – Coll Sagordi – Sant Miquel de Pera – El Costejà – Oix

Informació pels participants:

INSCRIPCIONS: a partir de les 8:30 h

SORTIDA: A les 9:00 h a la plaça Major d’Oix

PREU: 12 € (inclou assegurança, avituallaments, esmorzar calent i obsequi). Federats: 10 €

També ens podeu seguir al facebook: Bici Muntanya d’Oix i al Twitter: @BttOix

10648238_741320069295539_6999235063112194851_o