Es presenta a la Vall de Bianya el llibre “Tot allò que no pots veure” del garrotxí Joan Llensa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Èxit a la presentació del llibre “Tot allò que no pots veure” del garrotxí Joan Llensa

El passat divendres 14 de juliol ha tingut lloc la presentació del llibre de l’autor i veí de la canya Joan Llensa, titulat “Tot allò que no pots veure” a la Vall de Bianya. La presentació ha anat a càrrec de l’excel·lentíssim alcalde de Bianya Santi Reixach, que no ha deixat de realçar la trajectòria d’aquest jove escriptor garrotxí.

“Tot allò que no pots veure” és l’edició catalana de l’antologia homònima que Llensa va presentar el desembre de 2016 “Todo lo que no puedes ver”, i la qual segueix sent tot un èxit. Aquest recull de contes curts pretenen que el lector no quedi en cap moment indiferent. Amb un llenguatge senzill i directe, l’autor atrapa sense donar temps a distraccions amb unes histories tan diferents com interessants i plenes de dobles sentits. Això si, totes elles ens mostren una por subtil envers a la quotidianitat de les nostres vides i ens fa plantejar allò que donem per real.

Llensa es va mostrar molt satisfet amb l’acollida rebuda per part dels membres de l’ajuntament i amb la participació dels lectors que el varen acompanyar en un acte distès i ple de somriures i complicitat. I per damunt de tot, el poder estar acompanyat del seu fill Ivan Llensa, que amb nomès 10 anys va fer le il·lustracions del llibre. En la presentació es van exhaurir els exemplars en català del llibre.

L’autor va aprofitar l’acte per anunciar que al setembre sortirà a la llum la seva nova novella. Una historia de misteri i amor, amb grans dosis de màgia ambientada a la garrotxa.

Comparteix-ho amb els teus amics: