Es presenta a Salt el programa “FITJOVE”

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPC), i el Consell Català de l’Esport (CCE), de la Generalitat de Catalunya tenen la voluntat d’estendre el programa FITJOVE durant el present curs 2014-15, a 4 municipis més de Catalunya, entre els quals hi ha la població de Salt.

FITJOVE és un programa de promoció d’exercici físic adreçat a adolescents de 4t d’ESO (15 i 16 anys), de centres educatius públics i concertats adherits al Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE), que es portarà a terme en instal·lacions d’alguns barris de la comunitat d’especial vulnerabilitat.

IF

L’objectiu del programa FITJOVE és la promoció de la pràctica regular d’activitats fisicoesportives en aquestes edats, i en especial en el col·lectiu de noies, com a estratègia d’ocupació de l’espai de lleure i de prevenció del consum de drogues.

El curs passat es va fer una experiència pilot a Badalona, Gavà, l’Hospitalet i Terrassa, amb una valoració molt positiva per part de tots els agents, i aquest curs s’implanta també a Balaguer (Lleida), Salt (Girona), Tortosa (Terres de l’Ebre) i Valls (Tarragona).

FITJOVE forma part del Pla Interdepartamental de salut pública (PINSAP) i del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física (PNPAF), i compta amb la participació de la Fundació ESPORTSALUS en el disseny i la coordinació tècnica.

Ajuntament de Salt