Es presenta el 3r Ral·li de la Terrissa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Se celebrarà el proper dissabte, 22 de març, als municipis de Quart, Llambilles i Girona

IF

La comarca del Gironès, i més concretament els municipis de Quart, Llambilles i Girona, viurà aquest proper dissabte, 22 de març, el 3r Ral·li de la Terrissa, organitzat per Peu a Baix Motorsport Club Girona. Aquesta prova està emmarcada dins el Campionat de Catalunya de Ral·lis absolut. Precisament per això, es preveu la participació dels millors pilots catalans, entre ells, Joan Nani Roma, amb la copilot gironina Pilar Barceló, i Laia Sanz, amb Francesc Recio de copilot.

La prova transcorrerà per dos trams, que els pilots hauran de completar tres vegades: un, de 12 km per Llambilles i un altre, de 8 km per Quart. De fet, aquests trams han estat escenari dels millors ral·lis del Campionat del Món i han esdevingut mítics per a la demarcació de Girona.

La presentació de la prova, que s’ha fet aquest matí a la sala Carles Rahola de l’Edifici de la Generalitat, ha anat a càrrec de Josep Pujols, representant territorial de l’Esport; Lluís Lloret, alcalde de l’Ajuntament de Quart; Josep M. Vidal, alcalde de Llambilles; Marc Blàzquez, excampió mundialista de ral·lis; Pilar Barceló, copilot de Nani Roma, i Joan de las Heras, president de Peu a Baix Motorsport Club Girona.

Durant la presentació el representant territorial de l’Esport ha ressaltat la tasca que desenvolupa el Peu a Baix Motorsport Club Girona en l’organització dels ral·lis que es fan a les comarques gironines i la implicació dels ajuntaments de Quart i Llambilles en aquest esdeveniment. Respecte d’aquesta implicació també han expressat el seu agraïment la copilot Pilar Barceló i l’expilot i assessor Marc Blàzquez.