Es presenta la tercera edició de la Setmana de la Moda de Girona en un acte sorpresa al Pont de Pedra

Els organitzadors de la Setmana de la Moda de Girona estan ultimant els detalls per tal que a la tercera edició es repeteixi l’èxit de les anteriors i la ciutat s’ompli un any més de moda.

El proper dimarts 23 de maig es presentarà l’esdeveniment en un acte sorpresa a les 21:30h al Pont de Pedra de Girona. Serà un acte espectacular, original i molt innovador durant el qual es donaran a conèixer tots els detalls de la propera edició.

La tercera edició de la Setmana de la Moda de Girona es durà a terme del 9 al 12de juny. Està organitzada per l’Ajuntament de Girona i Agimod amb la col.laboració de la Diputació de Girona. L’esdeveniment té per objectiu promoure la moda catalana i mostrar al consumidor el potencial creatiu que hi ha a la demarcació.

Una de les principals novetats de l’edició d’enguany serà la celebració d’una jornada dedicada al món de l’empresa, que es farà el dilluns 12 de juny al Centre Cultural La Mercè. La finalitat d’aquest espai serà reflexionar al voltant de l’eix vertebrador de la tercera edició de la Setmana: la moda sostenible i ètica. Es convidaran ponents reconeguts en aquest àmbit per exposar les seves experiències. Segons Agimod, “la moda sostenible és una necessitat i una oportunitat” .

La inauguració de la tercera edició de GIMODA es farà el divendres 9 de juny. De nou, el Teatre Municipal serà l’espai principal de les activitats de la Setmana de la Moda, entre les quals destaquen les desfilades que es portaran a terme dissabte i diumenge.

Adjuntem un comunicat amb els detalls i dues imatges de l’edició de l’any passat de la Setmana de la Moda de Girona.