Es prorroga la prohibició de les trobades i reunions de més de 6 persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Del 8 d’octubre fins al 23 d’octubre, es prorroga la prohibició de les trobades i reunions de més de 6 persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.

No es consideren incloses en aquesta prohibició:

  • Activitats laborals.
  • Activitats de culte,
  • Actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres
  • Mitjans de transport públic.
  • Tampoc les activitats docents, les de lleure infantil i juvenil (ex. extraescolars) i les d’intervenció socioeducativa (ex. transport escolar).

Aquesta limitació serà igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de sis persones per taula o agrupació d’aquestes.

Tampoc estan incloses (sempre que es compleixen les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT):

  • Activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars.
  • Les biblioteques, arxius, museus i monuments.
  • Activitats lúdiques, recreatives i l’obertura al públic d’equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d’atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives.

Aquesta limitació no és aplicable al dret de manifestació, el qual podrà ser exercit en les condicions que determini l’autoritat competent, i sense perjudici del compliment de les limitacions establertes amb caràcter general per les autoritats sanitàries en els espais públics.

INFOGRAFIES:

Excepcions a les trobades de més de 6 persones

Prohibicio de beure al carrer a partir del 29 de juliol

Mesures a bars, restaurants i terrasses

Restriccions a l'oci nocturn

Què hem de fer a les trobades familiars i amb amics?

Mesures de seguretat

Aïllament domiciliari

Què he de fer si vull agafar un vol?