Aquest diumenge tindrà lloc un acte de record a la Fira Internacional de Bruixeria perquè “no es perdi la màgia”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es realitzarà un acte de record a la Fira Internacional de Bruixeria perquè “no es perdi la màgia”

Aquest diumenge 4 d’octubre, se celebrarà un acte de record a la Fira Internacional de Bruixeria. Coincidint amb el cap de setmana on estava prevista la quinzena edició, es farà un acte de record “perquè no es perdi la màgia” d’aquest esdeveniment tan especial a Sant Joan les Fonts.

El centre neuràlgic de l’acte no serà el Clot de l’Infern (on es desenvolupa tradicionalment la fira) sinó el Prat de Can Miquelet. La primera part d’aquest esdeveniment serà una presentació de les Àvies Remeieres de l’Associació de Pedra Tosca. Aquest col·lectiu, habitual a les darreres edicions de la Fira, hi presentaran ‘Les Herbes de les Bruixes’. Posteriorment, a les 11.45, es farà el lliurament d’una nova edició del Premi de Contes Fantàstics que s’ha tornat a convocar aquest any.

Finalment, a les 12 del migdia, hi haurà el ritual de sanació. Una activitat com aquesta és la que sol obrir la Fira, però aquest cop es farà per cloure l’acte de record. Una vegada més, anirà a càrrec de l’Imma del Destí i la Rosa Collelldevall (la Dama Blanca).

Durant els actes, tots a l’aire lliure, s’aplicaran totes les mesures sanitàries que pertoquen i caldrà fer ús de mascareta i mantenir la distància social en tot moment.

L’acte l’organitza l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, l’Imma del Destí i la FAPCI i compta amb el suport de la Diputació de Girona.

RELACIONAT: