Es reprèn el Fòrum Jove versió en línia a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es reprèn el Fòrum Jove versió en línia a Sant Joan les Fonts

El passat mes de gener se celebrava al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts el Fòrum Jove, amb l’objectiu de recollir les inquietuds i propostes dels joves del municipi d’entre 12 i 25 anys, per tal d’elaborar el Pla Local de Joventut 2020-2023. Un total de 37 joves hi van participar en una dinàmica de grups per anar recollint les idees.
La idea era continuar l’experiència en els mesos posteriors amb els joves de La Canya i Begudà però, malauradament, l’inici del confinament i la pandèmia ho van aturar tot.

Ara, amb la voluntat de seguir endavant, tot i continuar en el context de la pandèmia, es reprèn la iniciativa però adaptant-la a les actuals circumstàncies. De manera que la trobada es farà en línia a través de la plataforma Jitsi.
Tots els joves del municipi que hi estigueu interessats, us podeu inscriure enviant un whatsapp amb el vostre nom, edat i telèfon al 646 804 244 i us farem arribar l’enllaç per connectar-vos.

La trobada amb els joves de Begudà serà el proper dijous 26 de novembre, a les 8 del vespre i, pels joves de La Canya, la reunió es farà el divendres 27, a la mateixa hora.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: