Se signa un conveni amb Sant Feliu de Pallerols per a facilitar transport adaptat a la gent gran

Foto: Conveni transport adaptat Sant Feliu de Pallerols
Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta col·laboració s’emmarca en les actuacions d’Obra Social que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a les comarques gironines per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat.

Foto: Conveni transport adaptat Sant Feliu de Pallerols

El Director d’Àrea de Negoci de CaixaBank al Gironès, David Ciscar i l’Alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, van anunciar ahir 26 de juliol la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa” amb el consistori per a l’adquisició d’un vehicle adaptat que donarà servei a la gent gran del municipi.

En concret, l’objectiu del vehicle serà facilitar el transport dels usuaris del nou centre de serveis a la gent gran del municipi que entrarà en funcionament a primers de gener de 2018. El centre atendrà uns 65 usuaris procedents del municipi i d’altres poblacions de la comarca de la Garrotxa, persones grans depenents afectades de diverses patologies. La furgoneta, que estarà operativa a partir de gener de 2018, també donarà servei a la residència de Sant Feliu. El vehicle facilitarà el transport dels avis al metge i als seus centres d’estada. Aquesta col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa” s’emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a les comarques de Girona per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat.

Info i foto: Ajunt. Sant Feliu de Pallerols

Comparteix-ho amb els teus amics: