Es vol millorar la gestió del polígon de Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb aquest títol, l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca va convocar a les empreses del Polígon del poble i propietaris del PAE a participar en la primera Jornada per oferir un espai de coneixença entre Ajuntament i empresaris.

IMG-20160126-WA0003

El Sr. Alcalde, Jordi Cargol, va donar la benvinguda i va realitzar la presentació dels diferents ponents. Josep Antoni Frias i Molina, Diputat de Promoció Econòmica i Diplab de la Diputació de Girona, va explicar la importància de les empreses al poble i del motor econòmic que això suposo per la comarca. Així també, Jaume Guàrdia, com a representant de la Cambra de Comerç de Girona, va parlar dels diferents serveis que aquesta institució ofereix a les empreses per dur a terme els seus projectes endavant.

El Sr. Narcís Xifra, membre de la Junta Directiva de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), va presentar “Les Associacions empresarials com a entitats de gestió dels Polígons d’activitat econòmica (PAE): Missió, objectius i passos a seguir per a la seva creació”. Tot seguit hi va haver una taula rodona “Com podem gestionar millor els polígons? amb la participació de Xavier Martín, com a representant de l’Associació d’empreses i propietaris del polígon de Vilamalla i de Narcis Xifra, com a representant de l’Associació d’empreses del PAE de Riudellots de la Selva.

El moderador va ser el Sr. Miquel Àngel Lleixà de la Cambra de Comerç de Girona. Els dos representants del polígon van explicar, des del seu punt de vista, com va sorgir la idea de crear una associació d’empresaris. Davant de problemàtiques com la manca de seguretat, manca de gestió de residus, manca de manteniment de l’enllumenat i de les infraestructures…les empreses tenen la necessitat d’unir-se per aconseguir un benefici col·lectiu i fer més força davant l’administració i la Generalitat.

Al final hi va haver un torn obert de paraules pels empresaris i propietaris del PAE de Sant Jaume de Llierca i el mateix Sr. Alcalde Jordi Cargol va clausurar amb un resum breu la Jornada: l’Ajuntament ha volgut oferir un espai de trobada entre totes les empreses per poder motivar-les a la creació d’una Associació d’Empreses del Polígon de Sant Jaume de Llierca amb el benefici col·lectiu i individual i pel poble. La Jornada es van celebrar el passat dimarts 26 de gener a la sala de plens de dos quarts de sis a dos quarts de vuit del vespre. La participació va ser del 50% de les empreses inscrites al polígon. L’Ajuntament vol agraïr la participació i la gran rebuda d’aquesta iniciativa, com també donar les gràcies a la Diputació de Girona i a la Cambra de Comerç de Girona.

Comparteix-ho amb els teus amics: