Esfondrament d’una casa a Llanars al Ripollès

Comparteix-ho amb els teus amics:

A les 09.41 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’esfondrament d’una casa de dues plantes situada al carrer Conflent de la població de Llanars.

A conseqüència de l’incident, dues persones han quedat atrapades sota les runes però que han pogut ser rescatades, Una de les persones es tracta d’una dona que, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha resultat ferida amb cremades al 70%. L’altre es tracta d’un home que, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), ha resultat ferit també amb cremades, en un 30%, i amb una fractura de turmell. Una vegada han estat ateses pels sanitaris els han traslladat amb helicòpter a la unitat de cremats de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

En aquests moments, els Bombers de la Generalitat, que s’han desplaçat amb vuit dotacions inclòs el Grup d’Actuacions Especials (GRAE), treballen per retirar les runes i rescatar a les dues persones atrapades.

Segons les darreres informacions, la construcció ha quedat semi derruïda, per causes que encara no s’han determinat, i una maquinaria pesada, facilitada per l’Ajuntament, està disponible per si fos necessària la seva actuació.

A més dels Bombers, també s’hi han desplaçat dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.