Esquerra presenta a Castellfollit una candidatura elaborada per a fer un poble per a tothom

Comparteix-ho amb els teus amics:

La llista compta amb 17 veïns, paritària de dalt a baix.

La intenció del grup, però, és constituir grups de treball més enllà de l’Ajuntament per afavorir la participació dels castellfollitencs en les decisions de l’equip de govern.

L’actual govern de Castellfollit de la Roca es presenta de nou a les eleccions al municipi. El grup, vinculat a Esquerra Republicana de Catalunya, presenta una candidatura amb 17 veïns del poble, amb la voluntat de treballar per a tots els habitants. Gairebé tots ells formen o han format part del teixit associatiu castellfollitenc, esportiu o cultural.

A la llista hi ha des de gent jove fins a pensionistes jubilats; per tant, abasta la gran majoria de franges d’edat amb dret a vot del municipi. Però si per alguna cosa destaca és per la seva paritat: 8 dones i 9 homes conformen la candidatura, on es van intercalant les posicions per garantir un nou Ajuntament igualitari en gènere.

Els set membres de l’equip de govern actual, encapçalat per l’alcalde Miquel Reverter, repeteixen a la llista per refermar el treball iniciat ara fa quatre anys. De totes maneres, tres dels candidats a les regidories canvien: Txell Ribas, Nacho Arias i Helena Bassols passen a ser titulars, acompanyant a Reverter, Bàrbara Asencio, Roger Santaló i Xesco Reixach. Però més enllà de l’ordre d’elecció, la candidatura puntualitza que vol modificar les preses de decisions del consistori, afavorint la creació de grups de treball amb els veïns perquè els castellfollitencs participin de les decisions de l’equip de govern que s’escollirà en les properes votacions municipals.

Info i foto: ERC Castellfollit