Estelada 2014 ja té a punt la seva campanya per a l’1-O

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’entitat independentista Estelada 2014 ha preparat ja la seva campanya per al referèndum del proper 1 d’octubre.

La campanya consistirà en un cartell, que es difondrà per les xarxes socials i que s’enganxarà físicament als llocs habilitats per fer-ho, en què expliquen que la independència és un projecte de tots i per a tots, i un seguit de bànners amb missatges sobre els beneficis de la independència que s’aniran publicant cada dia fins a l’1 d’octubre a les xarxes socials i al seu blog https://estelada2014.wordpress.com. Aquests bànners són una selecció de 50 dels que, quan faltaven 100 dies, va publicar el Punt Avui. “Hem volgut seleccionar-ne 50 que fossin en positiu i que expliquessin els beneficis de la independència, com hem estat fent durant els 12 anys que hem organitzat xerrades a Olot i la Garrotxa”, ha explicat el seu secretari, Raül Massanella.

Per altra banda, l’entitat també es posarà en contacte amb els ajuntaments petits de la comarca per organitzar debats sobre el referèndum de l’1-O i el que pot passar després a partir del resultat que surti. “Els ajuntaments petits tenen menys possibilitats de tenir un acte organitzat des dels partits i les entitats, i per això, nosaltres volem cobrir aquesta mancança”, ha assenyalat Raül Massanella.

Finalment, l’entitat demanarà a l’ajuntament d’Olot i al Consell Comarcal que es convoqui una reunió amb partits i entitats per conèixer quin serà l’operatiu que s’establirà durant la campanya pel referèndum de cara a presència a la via pública dels cartells i pancartes d’entitats i partits polítics, i sobretot per garantir-ne el seu manteniment. “Aquesta no serà una campanya normal i cal que els governs locals garanteixin els espais de publicitat durant la campanya”, ha reiterat Raül Massanella.

Estelada 2014 va néixer fa 12 anys i durant tot aquest temps ha organitzat un centenar d’activitats, xerrades i presentacions de llibres per explicar la viabilitat de la independència de Catalunya i dels Països Catalans.