Estelada 2014 ja té a punt les xerrades d’abril a juny

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada mes des del setembre, Estelada 2014 ja té a punt les xerrades de l’últim trimestre del curs, concretament d’abril a juny.

La primera de les xerrades és la presentació del darrer llibre de Joan Canadell, empresari i cofundador del Cercle Català de Negocis. El llibre, Potencial d’estat (editorial Nautilus), és un retrat optimista de les capacitats que té Catalunya per convertir-se en un país de primer ordre en l’escenari mundial. L’obra, que va publicar-se gràcies a un micromecenatge, documenta històricament el lideratge econòmic i industrial de Catalunya i com el país ha exercit de motor del sud d’Europa en més d’un moment de la història. D’altra banda, l’autor s’ha entrevistat amb nombrosos empresaris catalans líders internacionals dels seus sectors que per primer cop parlen obertament i sense por de la independència de Catalunya. El llibre es presentarà a Olot el proper dijous 7 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de l’IMPO (c. Bisbe Lorenzana, 15), davant de la Teisa. L’acte està coorganitzat per Estelada 2014, la Cambra de Comerç de Girona, Joves Empresaris de la Garrotxa i el Cercle Euram Garrotxa.

Girona Presentació del llibre Potencial d'Estat, de Joan Canadell, a càrrec de Carles Puigdemont

La xerrada del mes de maig anirà a càrrec de Sergi Castañé, politòleg, autor del blog Think tank i gran tuitaire (@SergiCastanye), que ens analitzarà el context polític de Catalunya i el camí cap a la independència. La xerrada es durà a terme el proper 14 de maig, a la sala d’actes de l’Hospici, a partir de 2/4 de 8 del vespre.

I l’última xerrada del curs serà el proper 4 de juny, al mateix lloc i hora, i anirà a càrrec de Iolanda Fresnillo, sociòloga, autora del blog Girar la truita. Sobre com donar la volta al món. Ha participat activament en moviments socials i campanyes sobre les finances al desenvolupament, deute, drets humans, medi ambient, pau, comerç i consum responsable. Forma part de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute. La seva xerrada es titularà Independents de qui? El deute públic de la Generalitat.

Per a més informació sobre aquestes i totes les xerrades que ha organitzat fins ara Estelada 2014, podeu anar al blog https://estelada2014.wordpress.com/ o al tuiter @Estelada2014.

Foto: Girona Presentació del llibre Potencial d’Estat, de Joan Canadell, a càrrec de Carles Puigdemont