Estelada 2014 ja té preparades les xerrades per aquesta tardor

Comparteix-ho amb els teus amics:

Estelada 2014, la plataforma independentista de la Garrotxa que des de fa més de 10 anys explica a través de xerrades i presentacions de llibres la viabilitat de la independència de Catalunya, ja té preparades les seves xerrades per als propers mesos.

Al voltant de les eleccions del 27 de setembre, Estelada 2014 ha preparat tres xerrades: la primera, el proper dissabte 19 de setembre, un cara a cara entre les periodistes Patrícia Gabancho i Milagros Pérez Oliva, que analitzaran les candidatures que es presenten a les eleccions. El lloc del debat encara està per determinar. La segona, el dissabte 10 d’octubre, també a l’Hospici, anirà a càrrec del periodista Pere Cardús, que analitzarà els resultats que hagin sortit de les eleccions del 27-S. I la tercera xerrada al voltat de les eleccions serà el dissabte 14 de novembre, també a l’Hospici, amb el politòleg Jordi Muñoz, que analitzarà el devenir del nou Parlament català.

Enmig, segurament el dimecres 14 d’octubre, es presentarà a Olot l’informe europeu sobre els escenaris econòmics de Catalunya segons el context polític que es va presentar el mes de juliol a la seu del Parlament Europeu de Brussel.lesa i elaborat pel CIDOB. La presentació aniria a càrrec de Marc Gafarot, investigador del CIDOB. Aquest acte formarà part de la programació de la Fira de Sant Lluc d’enguany.

VÍDEO RELACIONAT:

Vídeo integra de la presentació del llibre de Joan Guirado, “This is Spain”
[vimeo url=”https://vimeo.com/139090310″ width=”560″ height=”315″]