Estelada 2014 organitza una conversa entre Patrícia Gabancho i Joel Tallant

Comparteix-ho amb els teus amics:

Estelada 2014, que dissabte passat va començar les seves activitats d’aquest curs amb la presentació del llibre de l’olotí Joan Guirado, This is Spain, ha preparat per aquest dissabte una conversa entre els periodistes Patrícia Gabancho i Joel Tallant, en el marc de la campanya electoral per a les eleccions del proper 27 de setembre.

Patrícia Gabancho, periodista independent, col.labora en diferents mitjans. Ha publicat diversos llibres, entre ells El preu de ser catalans (2007), que va presentar a Olot a través d’Estelada 2014, La batalla de l’Estatut (2010) i darrerament Les dones del 1714 (2014), que va presentar a través de l’associació Alba, i la novel.la La néta d’Adam (2012). Participa activament en l’independentisme i col.labora amb l’Assemblea Nacional Catalana.

Per la seva banda, Joel Tallant és el director de Ràdio Olot.
L’acte es durà a terme el proper dissabte, 19 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes del Museu dels Sants (c. Joaquim Vayreda, 9), d’Olot. Al voltant de les eleccions del 27-S, Estelada 2014 ha previst dues anàlisis dels resultats: per una banda, el periodista Pere Cardús el proper 10 d’octubre, i per l’altra el politòleg Jordi Muñoz el proper 14 de novembre.