Estrena del rocòdrom de la Sala Polivalent de l’Escala

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge al matí s’ha estrenat oficialment el rocòdrom construït a la Sala Polivalent Municipal de l’Escala, el qual serà gestionat per la secció de muntanya del CER. Concebut com un espai d’entrenament i de descoberta de l’escalada, el rocòdrom està ubicat a la planta inferior de la Sala Polivalent, al costat de l’espai de tennis taula que també s’ha estrenat aquesta temporada.

00323032015

El rocòdrom planteja nombrosos itineraris amb diferents graus de dificultat i compta amb un terra capaç d’absorvir qualsevol caiguda amb seguretat. Gestionarà aquest nou equipament la secció de muntanya del CER, que també disposarà d’un itinerari més llarg per entrenar a la part esterior de la Sala Polivalent.

El primer tinent d’alcalde,Víctor Puga, ha convidat els responsables tant del rocòdrom com de la secció de tennis taula a fer-se seu aquest equipament i a continuar promovent l’esport de base.

David González, com a responsable del tennis taula, ha destacat que aquest nou espai ha permès millorar les condicions d’entrenament i de joc i suposa poder organitzar campionats amb tots els requisits.

Ajuntament de l’Escala

Comparteix-ho amb els teus amics: