Excel·lent actuació Duatló de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Excel·lent actuació dels atletes del Club Natació Olot al Duatló de Girona celebrat aquest diumenge 6 d’abril de 2014, assolint, Clara Aulinas i l’Eva Barti uns meritoris 2n i 3r lloc en categoría Infantil Femenina (amb un temps de 18’26” i 19’02” respectivament) i l’Ernest Lucas un 6è lloc absolut amb un te0pms de 1h, 01’ 3”.

Després d’un parèntesis de quasi deu anys, Girona ha recuperat el seu duatló amb molt bona nota de mans del Club Triatló Girona Costa Brava.
La prova, sobre les distàncies de 5km de cursa a peu, 24km de ciclisme i 2,5km de cursa a peu, ha tingut com en les anteriors edicions el seu centre neuràlgic al Pavelló de Fontajau, amb una participació de més de 180 duatletes.

Antoli Faura (C.N. Prat-Triatló) i Erica Calatrava (C.E. Cube Manresa ) han estat els guanyadors. Dins de les activitats paral·leles a la prova s’ha realitzat un duatló infantil que ha reunit a 50 nens i nenes, sobre les distàncies de 1.000mts de cursa a peu 5 km de ciclisme i 800 mts de cursa a peu, la guanyadora en categoría Infantil Femenina ha estat l’atleta del Callela, Andrea Lopez amb un temps de 17’50”, que s’ha desfet de les atletes del C.N. Olot en el tram de ciclisme, conservant l’avantatge adquirida en el darrer tram.

Primeres classificades en categoria Infantil Femenina al Duatló de Girona