Exhaurides totes les places del campus de waterpolo que organitzen els Olotins Joan Lluís Albella, Gerard Reixach i el Selvatà David Rodríguez a Anglès

Comparteix-ho amb els teus amics:

Exhaurides totes les places del campus de waterpolo que organitzen els Olotins Joan Lluís Albella, Gerard Reixach i el Selvatà David Rodríguez.

El Wins Clínic que aquest any se celebrarà del 5 al 8 d’agost, és un esdeveniment que molts dels waterpolistes a nivell nacional tenen marcat en vermell cada estiu.

Waterpolo i diversió defineixen aquest campus que ja porta 9 anys alegrant els estius als seus winner‘s.

La proposta, el nivell dels entrenadors / col·laboradors, les activitats que any rere any van canviant, sumat a les comoditats del poble d’Anglès i rodalia, fa que el Wins clínic tingui molta tirada en el waterpolo espanyol. Tant és així que després de fins i tot ampliar el nombre d’inscripcions, 3 mesos abans de la data prevista d’inici ja s’ha penjat el cartell de complet.

Aquest any hi seran representats 17 clubs diferents de Catalunya, Madrid, Euskadi i València. El Campus es realitza amb la inestimable col·laboració de l’Ajuntament d’Anglès i del Club Waterpolo Anglès.

Comparteix-ho amb els teus amics: