Èxit absolut de les Jornades Europees de Patrimoni per conèixer el monestir romànic de Sant Joan

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un any més, Sant Joan les Fonts ha participat de la iniciativa de les Jornades Europees de Patrimoni. Si en les anteriors edicions s’havia donat a conèixer el patrimoni volcànic amb una visita guiada al volcà de La Canya i el patrimoni hidràulic amb una visita al pont medieval, aquest any es va optar per explicar la història del monestir romànic de Sant Joan i es va fer a través d’una visita teatralitzada a càrrec de Caterva, una empresa especialitzada en aquest tipus d’activitats que també fa visites als jaciments d’Empúries o al Museu Arqueològic de Girona.

L’aforament va ser complet, de trenta persones, i la representació va ser absolutament fabulosa fent un viatge en el temps coneixent de ben a prop les èpoques de més esplendor de l’església monestir, des de la seva construcció fins que els últims monjos que hi vivien van marxar.

Qui s’ho hagi perdut o qui vulgui repetir, tindrà ocasió de viure aquesta experiència el proper 5 de desembre i durant l’any 2022 en properes dates que ja anunciarem.

Com cada any, es va editar un punt de llibre per a l’ocasió, el tercer en aquest cas, que es va repartir entre els assistents.

Info: Ajunt. Sant Joan les fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: