Èxit de l’acte organitzat per la PAH Garrotxa en la projecció del documental “SÍ ES POT. Set dies a la PAH de Barcelona”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir dissabte, més d’una cinquantena de persones es varen reunir als Catòlics en un interessant acte organitzat per la PAH de la Garrotxa, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa, que consistia en la projecció del documental “SÍ ES POT. Set dies a la PAH de Barcelona” i posterior debat sobre la problemàtica de l’habitatge, els drets socials vinculats i la situació actual a la nostra comarca.

00311012015

Des de l’inici de la crisi el 2007 es calcula que s’han realitzat a Espanya 550.000 desnonaments. Davant d’aquesta situació d’emergència i la passivitat del govern, la societat civil s’ha vist obligada a organitzar-se. L’any 2009 neix a Barcelona la PAH, un moviment ciutadà que defensa el dret a un habitatge digne.

El documental “SÍ ES POT. Set dies a la PAH de Barcelona” recull set entrevistes (combinades amb imatges recopilades durant més d’un any) que condueixen a l’espectador per les diferents activitats setmanals que es realitzen a la PAH de Barcelona, il·lustrades amb casos concrets i petites anècdotes quotidianes.

El documental ha introduït les càmeres a les entranyes de l’organització per fer visible, a més a més del drama, l’enorme feina invisible que existeix darrere la PAH i el procés de transformació i apoderament de les persones que la componen.

Més info: @PAH_Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics: