Èxit de participació en la segona sessió del Fòrum d’Oportunitats Empresarials

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dijous 29 de juny va tenir lloc la segona sessió del Fòrum d’Oportunitats Empresarials que organitza l’Àrea d’Empresa de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de La Garrotxa – DinàmiG – amb el suport de la Diputació de Girona i dels Joves Empresaris de la Garrotxa.

Una quarantena de persones varen poder conèixer diferents sistemes de finançament alternatiu de la ma de Sandra Font, cap de finançament alternatiu d’Acció; Paulino de Evan, Co-Founder de Finanzarel; i Jordi Solé, Co-founder d’Ecrowd, i l’empresa olotina Aluminis i Serralleria Deri,S.L. que va explicar la serva experiència en aquest sistemes de finançament pel desenvolupament d’un projecte de construcció de boxes per cavalls. Es va poder comptar també amb la participació de Ernest Garcia de Garcia Gasull Consulting, que va anar presentant als diferents participants.

Es va destinar la segona part de l’acte a un espai de networking on tothom va poder parlar amb els diferents ponents, es varen establir converses entre els participants i possibles inversors.

La jornada va estar molt ben valorada per part dels assistents, i tal com va remarcar la Núria Zambrano, Regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament d’Olot en el moment de donar la benvinguda a l’acte, actualment hi ha projectes emprenedors que es poden dur a terme gràcies a l’entesa i col•laboració de diverses persones, però en el cas de que calgui finançament per dur-lo a terme cal conèixer el màxim d’opcions possibles per tal de buscar la que millor encaixi al seu projecte.

L’èxit de la jornada, anima a l’organització a plantejar-ne la nova edició de l’any vinent.

Info i foto: DinàmiG

Comparteix-ho amb els teus amics: